Äntligen klar!!!!

Igår när vi höll på att dona och skaffa saker inför fönster byte, fick jag plötsligt för mig att starta nytt litet projekt!
Väl i Skara kom jag på "Ahaa, vi har ju slöjd detaljer. Dom måste ha nått jag kan sätta i händerna". Och jajamen det hade dom. Grov hallen tycker jag ser väldigt tråkig ut. Och dessvärre är detta vår ingång, där alla våra gäster klampar in.
Då vill man ju inte gärna att det första dom tänker är "Usch, detta såg inte allt för roligt ut"

Så jag hittade lite schablon papper och tänkte att jag gör en egen schablon och målar dit på väggen mellan diskhon och skåpen. Så detta gjorde jag. Målade igår på min fina bild på schablon pappret och skar ut. Det kan jag lova var inte allt för lätt. Det var en sak att snabbt måla dit bilden, men att skära ut allt det kringelikrokiga var skit svårt.
Sen idag efter lite trädgårdsarbete började jag tejpa upp min schablon på väggen. Det var inte heller lätt. Tror ni den satt på plats? Hepp!! Jag fick gå efter med en liten klumpig pensel och måla alla linjer så raka som möjligt. På frihand fick jag sedan måla dit linjer som skulle vara med. Ni kommer se bilden sen, då förstår ni vilket projekt jag startade. Pluttarna gjorde jag med ena sidan av ett litet suddigumm. "Alla sätt är bra utom dom dåliga" eller vad är det man brukar säga. Trodde det bara skulle vara att tjofs, tjofs så var det klart! Men nä då. Men så här blev det tillslut.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Semester...och Ikea....tjohoo....

Första semester veckan har väl varit sådär. Det regnade hela den veckan utan uppehåll. Så där hände det inte mycket. Både jag och min älskling höll på att dö av uttråkning. Men vi tog en tur upp till Falun och kollade på en bil min älskling ville ha. Fick en liten utflykt. Sen var vi på Ikea, gjorde slut på våra sista semester pengar och tömde spargrisen. Tur nog fick jag lön veckan efter så vi resonerade som så att vi har det vi behöver. Bara vi har lite pengar kvar till cigg och mjölk så är det ingen fara. Och jag hade sparat till den ena möbeln länge...

Men sen när jag väl fick min lön åkte jag och syrran till Ikea igen!! Och jag körde med släp för bara andra gången.
Och det gick jätte bra. Väl där spenderade vi mer pengar. Syrran hade turen att kassörskan missade lite varor, så hon gick över sin budget med 25:- i stället för 925:-. Snacka om tur!! Önskade hon kunde gjort det på mig med.
Jag och mannen får leva på knäckebröd och vatten resten av månaden. Hehe...man lever bara en gång.
Och vi är förövrigt väldigt sparsamma och snåla. Min man (revisorn i hemmet) säger till mig när jag försöker köpa saker för mer än vad vi har råd med. Tur han håller i tyglarna. Vi vet ju alla hur vi tjejer är.... ;-)
 
Men skönt nog så börjar vi få en helhet i alla rummen. Vi har inte massa blandade möbler längre. Det är nogon sak kvar men det vill min älskling ska vara kvar. Men annars börjar vi få det bra. Nu är det bara tapeter och dyligt vi ska ta till hösten. Så underbart!!!
Nu ska jag hjälpa min älskling fylla på med jord i hecken. Så den blir fin.

Ha det bra!! Puss!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()