Våran söta lilla Tessa!!

Vårt lilla hjärta som bara växer och växer....och bråkigare för var dag som går  ;-)








Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Vi har fått bebis!! Katt bebis.... ;-)

Jag och mamma har idag hämtat våra små bebisar. Långt bort åt h******. Norska skogskatter med en blandning av nått vi inte vet. Men antagligen bonnkatt. Jätte söta!! Eller hur??


Här ser vi Tessa, den mörka. Och mammas den beiga (brorsan). Visst är dom söta!!

Mammas ska nog heta Snutten och min har mannen och jag kommit fram till att hon ska heta Tessa (som min kollega Miss Tesa fast med två S) . Vi testade ett par namn och Tessa var det enda namnet hon lyssnade på. Så det ska hon heta.
Jag och mannen är överens!! För en gångs skull. Nu ska jag gosa järnet och käka kvällsmat.
Ha det så bra kram kram!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

30-års fest skulle inte tro det! Det visade sig ju vara Tessas bröllop!

Kan ni tänka er..??
Här är det mest romantiska och vackraste sago böllop ni kan tänka er!

Där kommer vi, lättlurade, och tror att Tessa har blivit bortrövad för att bli ut klädd och göra konstiga saker.
Det är ju inget konstigt, vet massor som fyllt 30 och fått göra både det ena och det andra i konstiga kläder.
Hennes svägerska gick ju och låtsades vara orolig för att alla gäster kom utan att födelsebarnet anlänt än. Vilket vi alla köpte utan en enda för aning. Så hon gjorde så att hon dela upp oss i två led, så att vi inte skulle synas när hon kom. Sen när hon väl kom så sa svägerskan att
"Nu sjunger vi när hon kommer in, ska bara sätta på lite musik" 
Varpå hon sätter på bröllopsmarschen, tror ni jag fattade då? Nä!!
Tänkte att efter allt prat på jobbet om pikar till gubben om bröllop och giftemål, att nu driver hon väl lite väl med honom. Och så kom gubben in med vigselförrättaren, och fröken blåst fattade fortfarande inte....väldigt pinsamt att erkänna måste jag säga!!

Inte för en jag såg hennes barn, med ring på kudde och en korg med rispåsar, fattade jag vad som var på väg att hända.
Och i samma sekund som jag såg hennes väninna komma in med bukett, i tårar, så började även jag att fälla tår efter tår.

Och när Tessa skymtade fram mellan träden, till låten "Cant help fallin In love with you" med Elvis, då föll tårarna ordentligt och hejdlöst! Hon var så söt, så vacker, så lycklig och i tårar, så jag kunde verkligen inte hålla mig. Jag brast fullständigt. Sen bad mannen om hennes hand och efter ett självklart svar bad han hennes far gå och hämta henne och leda henne ner för "altaret" (var i hennes trädgård, sååå vackert). Då trodde jag att jag skulle ramla ihop av lycka och tårar. Det var det absolut vackraste, enklaste, mest avslappnande bröllop jag varit med om.

Så det enda jag vill nu är att önska Dig Tessa och din Man är all lycka i världen. Hoppas ni får leva lyckliga i alla er dagar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()