Trött....

Vilken dag!!
Jag är så trött att jag nästan svimmar. Har idag varit en ordinarie kort på jobbet, men i stället haft en ny tjej och 3 praktikanter. En av praktikanterna har jobbat inom restaurang förut så henne går det jätte bra med. Sen har vi haft en tjej som går på gymnasiet, och en kille från högstadiet. Tjejen går det någorlunda med om hon bara vet vad hon ska göra så går det, men grabben funkar inte så bra! Han är som en "plåster lapp i häcken" på mig. Han har gått efter mig hela dagen!

Och Chifen hade så snällt gett mig uppgiften att fram till lunch tid se till att dom hade lite att göra. Vilket inte är helt lätt när det är en snagglas och en snigel. Man ska ju hinna med sitt och sysselsätta dom två, och killen gör mig tokig. Mina kollegor säger att han är lite kär i mig, och tydligare kan man väl knappast vara. Han var efter mig, stod tätt intill mig och kollade på när jag hade a la carte, bara några av 100 exempel. Mindre kul när man varit så stressad som jag varit idag. Sen skulle man ju också hjälpa den nya tjejen som ska jobba lite hos oss till rätta, hjälpa Kassa-Bella och vår andra praktikant. Så jag har idag varit överallt, sett till alla, hjälpt alla och dessutom gjort mina uppgifter. Inte helt lätt när man är en person på 4 som inte jobbat hos oss en längre tid, trots att jag haft Chifen och Kassa-Bella så har dom gärna tagit hjälp av mig. 
Så nu ska jag gå gräva ner mig, och inte komma fram förens det är dags för samma vända i morgon!
Puss och Hej

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mysigt!

Min älskling tro det eller ej följde med och stor handlade igår. Jätte sött, han vill annars inte följa med. Men han skickade sms och sa till mig att vänta 30 min så skulle han följa med. Och det gjorde han utan pust och stön. Hjälpte mig med kassarna, plocka upp varorna och ställde in allt med glädje. Det gör han alltid då han varit med men denna gången var det lite annorlunda på nått sätt. Det var jätte mysigt....jag har saknat det lite faktiskt. Det är inte roligt att handla själv... 
Så nu ska jag försöka få med honom lite oftare. Min lilla sötnos vad jag älskar honom!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snö.....*grrr*

När jag vaknade i morse tänkte jag att jag skulle ta och gå igenom alla skåp och garderober. Slänga sådant vi inte behöver, och lägga ner resten i förrådet. Men när jag väl stiger upp ser ja till min stora fasa att det snöar!!!
Jag som hade behövt torr mark ute, det är ju lättare att springa upp och ner då än i massor av slask.
Så nu får jag, om jag inte ångrar mig, ta på mig mina dammiga snöskor som jag inte behövt sedan förra vintern, och springa i slask. Vilket resulterar i att jag kommer få dammsuga hallen efteråt eftersom dom skorna gärna drar med sig skiten in! Inte kul alls!!!

NEJ!!! När jag precis vände mig om nu och tittar ut. Tror ni inte på f*n att det tagit i och snöar så jag knappt kan se u!! Det var den garderobs rensningen det, den jag faktiskt hade sett fram emot. Man samlar ju på sig en del, och jag hade behövt utrymmet. Men icke då! Det får väl bli en annan dag.
Grrrrr......

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Melodifestivalen....Perrelli??

Då var Melodifestivalen slut för i år. Vann rätt låt?? Hmm, kanske...
Själv röstade jag på Nordman eller Linda Bentzing. Men den låten man vill ska vinna, vinner sällan.
Perelli? Gillar inte hennes annars, men får säga att låten är rätt bra ändå. Ska man se till vad som slår ute i europa så kan det varit rätt låt som vann. Man vet aldrig.

Jaha, nu var det bara att vänta på Eurovision Sond Contest. Nä, nu ska jag bråka lite med gubben min...*ler*
Ha det så länge. Puss och Hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Leka barn, leka bäst!

Ja, man kan säga att vi har vårt barnasinne kvar! I två dagar har jag och min älskling, framför tvn, kastat ett skummgummi hjärta jag fick av Chifen i julklapp, på varanndra. Sedan legat dubbel vikta av asgarv....antagligen övertrötta. Men man kan inget annat säga än att vi har väldigt kul ihop, jag och min man.

Ibland ballar vi båda ur fullständigt, och gör massor av knasiga saker. Sen garvar vi så vi får ont i magen.
Vi är väl lite tokiga, men det är underbart.

Men nu ska vi se på film, mysa lite. Har varit på 50-års kalas idag så vi är lite trötta. Sedan är det lägg dags för att i morgon åka till jobbet kl.8.30.
Så godnatt på er!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grannfejden....finns det sambofejden?

Som min gubbe så gulligt sa!
Vi har stor diskussion om köp av hus. Jag har hittat ett jätte fint litet hus, men min älskling vill inte flytta dit. Så nu är det på med övertalning till 100%. Om det  fungerar vet jag inte, min älskling känner sig tvingad. Inte alls min mening..... Men vad gör man när man känner att man hittat ett hus man verkligen känner för? Har verkligen tänkt i flera dagar men bara kommit fram till samma sak. Vill ha huset!!
Men jag vill ju inte flytta själv, som min älskling föreslog...det fick han äta upp...eller inte. Jag säger alltid att han ska få tillbaka men jag är för snäll. 

Vad ska jag göra? Tycker verkligen om detta hus. Det är kanske lite litet, men det räcker för oss, i allafall nu.
Och det ser ut som ett sommartorp, men med lite färg kan det bli jätte fint. Och innuti är det renoverat och jätte fint. Men jag antar att karlar ser det lite från en annan synvinkel vi inte riktigt förstår oss på. Men, men! Jag ger inte upp i första taget!! Nu är det på med hårdhandskarna....får se om det fungerar.
Håll alla tummar och tår!! Puss och Hej!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Då var det dags.....PARTY!!

Då var det dags för Årets första personalfest. Alltid lika roligt att se alla sina kollegor bli fulla och roliga...och dagen till ära får även jag ta mig en sup. Jag varken kör eller jobbar!! Kan det bli bättre??

Nä, fåfäng som jag är får jag "lägga på ett kål" och göra mig nogerlunda vacker. Och det mina vänner, tar tid!
Jag har massor av rutiner som ska göras, som inte kan brytas......jag vet, jag måste vara blondin...men det är jag inte, ja är Fröken Italien. Bunare hår kan man inte få. Jag är så här dum, fåfäng, galen....ja..jag är allt!! Men det ska göras många moment innan jag är färdig.

Så nu får jag avsluta och låta fåfängan ta över. Puss på er!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godnatt....

Har precis tittat på "Fråga Olle" som en liten fjortis (jag är 24...) det är ju så roligt ibland. Men nu är det dags att krypa ner hos min kära och läsa min bok. För i morgon är det dags att jobba igen. Godnatt!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inredning är jätte kul!!!

Inredning är alltid roligt. Man plockar fram, plockar bort....värre med och plocka bort. Allt samlar sig gärna i hallen till min älsklings stora tjusning. Men jag har så svårt att bestämma mig, kollar ni min blogg med jämna mellan rum så förstår ni vad jag menar.

Jag håller alltid på att ändrar på mina lediga dagar. Vissa dagar vill jag ha en färg eller tema i mitt vardagsrum. Vissa en annan. Vilket resulterar till att jag idag har olika färger och teman i mitt vardagsrum just nu..
Phu...jag måste vara tokig!!

Sen sätter man sig vid datorn och ska samla lite inspiration. Det kan jag säga är mindre bra. För då helt plötsligt har man hittat den möbeln man så länge letat efter. Ajajajajaj....dyr är den med!!! Så att köpa den är nästintill omöjligt. Vilket gör en riktigt deprimerad för det är ju just den och inget annat som man vill ha! Nu så i allt stök börjar man också att möblera om lite. Och man kan ju inte heller göra en sak taget utan man ska ju göra allt.

Ojojoj, klockan går alldeles för fort. Nu kommer snart min älskling hem. Ser han hur alla möbler står i mitten av rummet med massor av prydnadssaker på, kommer han få ett anfall. Ni skulle se hur det ser ut, det finns ingen ände på hur mycket grejer jag plockat fram som sedan ska bort. Får nog ta tag i detta, och reda upp min röra.
Tills vidare puss och hej!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ojojojoj...

Jaa... om någon undrar om jag förlorat mitt förstånd, genom att titta på min blogg och sedan undrar, har hon överhuvudtaget har ett sinne för form och färg. Ni behöver inte oroa er den är långt ifrån färdig. Jag har inte blivit galen!! (jag har alltid varit det, men det hör inte hit!!)
Men jag behöver vara lite social här hemma. Min älskling har fått sitta ensam medans jag hållt på med bloggen. Sedan har jag en underbar bok som väntar på mig. Jag tror jag förstått mig på lite hur det fungerar även om det inte ser så ut. Adjö, adjö!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon!

Då var det dags igen. Jobba dags! Sitter och myser av att solen är framme, dock lite, lite snö ute. Men ändå sol!! ;-)
Nä, nu får jag ta  mig i kragen. Sitter hela tiden och grejar med min blogg. Man blir ju nästan beroende...nästan! Men nu ska jag snart till jobbet. Puss & hej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En knasig dag....kaotisk dag....med ett bra slut!

Dagen började ganska bra jobbet, allt var frid och fröjd.
Vi käkade middag och fika tillsammans.
Lite trött och omtumlad efter en lååång vecka och mååånga dagar!!
Hade jätte mysigt. Sen braka helvetet lös!!!
Då drog det igång banne mig. Massor av a la carte och middagsgäster. 
Men ungefär i samma veva började min mage balla ur i enorma smärtor.
Kul! I väg till akuten med mig, lämna Miss Tesa, Fröken Sverige med chifens mindre hälft,
 på jobbet i totalt kaos!!!
 Mådde man inte dåligt innan så gör man det i ett sådant läge.

Men när jag väl kommer hem från akuten omplåstrad och deppig, frågar min älskling om jag orkar åka en sväng.
"Ja, det gör ja väl om vi inte är ute länge och ska till nån" sa jag.
Då går vi ut i bilen och åker och hämtar.....Sommarbilen!
Ni kanske inte förstår min lycka, tanken bakom. Under hela den tid vi varit tillsammans, så har jag aldrig
fått åka med första bilturen. Jag har alltid jobbat. Men min älskling visste vad som krävdes för att muntra upp mig.
Jag var i extas! Väntat på vackert väder, utan halka och minus grader sen förra sommaren.
Och idag var en sådan dag! Det gjorde hela min fruktansvärda dag bra igen.
Vi åkte några varv i stan en liten stund.
Visst har jag världens underbaraste man!!
471425-15

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ny bakgrund?? Hjälp mig någon... :)

Finns det någon som kan hjälpa mig? Jag skulle vilja fixa till min blogg lite granna, men jag vet inte hur man gör.
Jag skulle vilja ha en finare bakgrund, skapa en själv.
Men jag har precis startat min blogg och har ingen aning hur man gör om den, gör den mer personlig.
Snälla, om någon vet så vill ja gärna ha lite hjälp.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Helt galna!!!! Detta måste ni bara titta på!!!

Denna länk måste ni bara se!! Dessa grabbar kan man verkligen säga leker med sina liv....får se hur mycket ni klarar att se. Tog inte många sekunder fören jag fick ont i magen!! 

http://www.break.com/index/crazy-kid-does-pull-ups-off-crane.html

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En barndomsvän....

Krille

image4

may you rest in peace, my love!
Thinking of you allways!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilar....

Bilar...!?!
I bland kan man undra sig vad dragkraften är vad gäller män och bilar.
Har haft den ena efter den andra diskutionen vad gäller bilar med min älskling.
I bland tycker han en sak, och jag håller inte med.

Det är jätte kul att min älskade har ett intresse som jag faktiskt också kan njuta av.
Som på sommaren när vi tar bilen en sväng utan luckorna, bara åker i värmen och solen. Njuter
av alla vackra miljöer omkring oss.
Det är livet!!!

Men vissa dagar blir man lite tokig...vill byta bil.
Ha massa knasiga bilar i stället för den vinter bil han har.
Sen ska inte jag vara den. Så klart har jag mina knasiga idéer också.
Men mina är mindre kostsamma...därav skillnaden!

Men vad är den stora tjusningen?
Hur kommer det sig att män har svårt att hålla sig till en? (och då menar jag bilar såklart)
Dom vill bara byta innan den dom precis köpt är inkörd.
Bra kompliserade....men jag älskar honom!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tokigt!!

Sitter på min rast på jobbet (jobbar i en reataurang). Såg Just att min kollega skrivit nått riktigt roligt.
Man blir ju full i skratt. Här går man runt som "Halta Lotta" coh ser allmänt rolig ut....knän varför ska alltid dom krångla för?? Tänk om det är som Miss Tesa srivit, tänk om det finns en Galna Knäsjukan?? Ojoj, nu var min rast slut...tebax till alla biffar och spättor....puss och hej!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()