Ojoj vad mycket som har hänt!

Star är vansinnig på mig för att jag inget skrivit på ett bra tag. Så nu tar jag mig i kragen.

Jo, som några kanske vet så har vi ÄNTLIGEN hittat och köpt vårt hus!!!!
SÅÅÅ LYCKLIG!!

Det är vitt mexitegel hus, som ser ut precis så som vi så många gånger diskuterat att vi vill ha det., vårt drömhus på riktigt.
Allt klaffade verkligen, det hade mitt drömkök, och planlösningen vi vill ha, dubbelgarage med asfalterad uppfart, samt verkstad. Ja, allt!
Bara köket fick mig att svimma! Det ser verkligen ut så som jag drömt det! Färgerna, fondtapeten, skåpen, ugn, spis, mikro. ALLT verkligen. Det är allt jag pratat med min älskling om att så ska det se ut, dessa skåp ska vi ha. Och det fick vi!
Vilka är dom oddsen att man hittar ett hus som har allt man drömt om!

Bevisar bara vad min älskling sagt hela tiden. Väntar vi så kommer rätt hus tillslut. Och det må jag säga gjorde det också. Fan! Där fick jag så jag teg.

Så vi har packat för "fulla muggar". Tror ni man har samlat på sig mycket skit genom åren?! Mmm, lite väl mycket!
Men när man väl började packa upp i huset inser man ganska snabbt att man inte har så himla mycket ändå. Vi har visserligen slängt en hel del. Men man äger inte så mycket som man tror när man packar upp allt i ett 156 kvm stort hus.
Men det fylldes med lagom mängd saker får jag säga. I lägenheten var allt rätt packat överallt av tavlor prydnader och dylikt Äntligen har man fått lite plats till bara favoriterna. Inte som tidigare då allt åkte fram pga förvaringsbrist.
Men så är det inte nu. Nu har man möjligheten att byta ut prydnader, tavlor mm för nu har man plats att ställa undan det.
Helt underbart!!

Så nu har vi faktiskt fått upp allt som ska vara framme. Mycket av det som ligger i lådor förblir i lådor, samma med sopsäckar fulla med jackor skor mm. Och en del ligger kvar tills man får råd att göra om garderober och andra förvarings ytor så som man vill ha dom. Vi har väldigt många garderober man kan hänga i men inte med hyllor. Men det är en senare fråga det ligger bra där det ligger. Det är inget vi ska ha framme nu i allafall.

Så, så ser det ut. Vi älskar vårt hus och kan knappt vänta tills sommaren kommer då man verkligen kan fixa och dona.
Kan knappt bärga mig, inte min älskling heller.
That's it! Nu ska jag njuta vidare...kram på er och GOD JUL!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()